Carl Norberg och Partiet de fria

Carl Norberg är alltså antisemit och en förintelseförnekare och även en av partiets grundare var antisemit och har yttrat sig om att Tyskland blomstrade under Hitlers tid. Norberg själv har inget emot att skriva krönikor åt kryptonazisterna i Nationaldemokraterna.

Från Svenska kommitén mot antisemitism

Partiet De Fria är högerextremister med kopplingar till den rasideologiska och antisemitiska tidningen American Free Press (AFP). AFP grundades av den amerikanske förintelseförnekaren Willis Carto, Partiet De Fria anordnar bl.a. föreläsningar med den svenske förintelseförnekaren och antisemiten Carl Norberg. På sociala medier länkar man ofta till högerextrema tidningar som Nya Tider. En av partiets grundare, Peter Storm, har inte endast utmålat Jean Baptiste Bernadotte som ”pseudo-jude” och hävdat att Tyskland ”blomstrade” under Hitler. I Storms texter påträffas även formuleringar som påminner om Monserrats retorik, eller vad sägs t.ex. om ”Rothschilds [har] tagit kontrollen i land efter land… [och] äger de facto Israel”?”

Bloggaren Torbjörn Jerlerup har samlat ett antal skärmdumpar i ett inlägg där antisemitismen och förintelseförnekelsen är tydlig.

Expo skriver om Norberg i det här inlägget.

Huvudansvarig för internet- och ungdomsprojektet ”Judehatet” Samuel Nudel skriver om PDF på sin blogg

På dessa två bilder så ser vi att det länkas till fascistiska och högerextrema sajter på PDF’s officiella FB-sida.

Untitled-2Untitled-12

Jag fick förklaringen av en medlem att det länkas till både det ena och det andra så det var inte så mycket med det. På två bilder medan ser vi Carl Norberg arbeta för högerextrema Nya tider. Så var det med det.

Untitled-22Untitled-10
Länkar till båda bildernas ursprung
Intervju med Björn Söder
Intervju med diverse politiker
Ännu en bild där Norberg intervjuar Marc Anderson från rasideologiska och antisemitiska tidningen American Free Press för högerextrema sajten Nya tider. AFP har kopplingar till nazistiska organisationer och har även haft nazister som skribenter i tidningen. AFP grundades av den amerikanske förintelseförnekaren Willis Carto.

Untitled-4

På en av bilderna så ser vi Carl Norberg mingla med nazistiska Svenskarnas partis partiledare Stefan Jacobsson under Almedalsveckan 2014. Norberg blev kickad som partiledare vilket vi ser på den sista bilden. En vecka senare är han tillbaks och så var det alltså med det avståndstagande.

cb svpcb-8

 

Partiet de frias huvudfråga är banksystemet som de menar är korrupt och de vill istället skapa ett ärligt banksystem, men hur är det med deras egen ärlighet när det gäller ekonomin? I det här inlägget berättar en före detta aktivist hur omöjligt det är att få insyn i partiets ekonomi.

UPPDATERAT

PDF och Carl Norberg infiltrerades av en person och resultatet blev denna film som visar partiets sanna ansikte…

Spela video här 

Detta rimmar väldigt dåligt med antirasism eller hur?

UPPDATERAT 

Untitled-26

Detta är från PDF’s officiella hemsida och deras FAQ, alltså vad de tycker i olika frågor.

Den bidragsmigration vi har idag är ett sätt att kapitalisera bankerna i det nuvarande ”pyramidspelsvalutasystemet”, den sk tillväxten. Bidragsmigrationen tjänstgör som penningsmängdsbärare

Benämner man flyktingar för bidragsmigranter så ska nog antirasister dra åt sig öronen

UPPDATERAT

Tony Nilsson är PDF-ledare i Göteborg kommun

blogger-image-1035112050

 

Marcus Ljunggren är styrelseledamot och här delat han en förintelseförnekande artikel från Lasse Wilhemsson. Ljunggren skriver att fakta är fakta och att vi är känslostyrda så därför har fiction överträffat verkligheten och har hjärntvättats för att nå dit

Anything you like 2015-03-10 kl. 10.12.43

Carl Norberg ordförande i Partiet De Fria, drar sig inte för hån o riktigt låga personangrepp. Anhängarmobben hejar på

CDCZBSzWMAAnx8-.jpg large

 

Annonser

2 thoughts on “Carl Norberg och Partiet de fria

  1. Det är vidrigt av både de rabiata antirasisterna och oerhört vekt av partiet de fria att lägga fällben för den som bäst och nästan ensam lyckats beskriva och belysa bankernas hänsynslösa historia och metoder.
    Fy fan vad äckligt att se hur man greppar efter halmstrån och saboterar för att själva framstå som bra människor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s